Over ons

Over ons

Creatief. Vertrouwd. Rechtdoorzee. En meer dan 39 jaar ervaring.​

Waar het begon en waar we nu zijn.

Het was ’84 van de vorige eeuw toen Benito het levenslicht zag. Huidig eigenaar Stephan van Caulil richtte het bedrijf in relatiegeschenken destijds als medeoprichter op. Die vele jaren van ervaring en focus op goede samenwerking heeft ervoor gezorgd dat Benito vandaag de dag alle fijne kneepjes van het vak kent én beschikking heeft over de beste leveranciers en fabrieken. Hierdoor hebben we korte lijntjes, goede condities en snelle levertijden.

Zoals dat vaker gaat in het bedrijfsleven, is er sinds de oprichting veel veranderd binnen Benito. Met als belangrijkste verandering dat de focus van ‘handel in relatiegeschenken’ is verschoven naar ‘klanten helpen hun doelen te bereiken met doordachte promotionele artikelen’. De corebusiness is niet meer alleen het inkopen, opslaan en verkopen van producten, maar ook het bedenken van creatieve concepten die, gecombineerd met slimme en bruikbare producten, doelen bereiken voor onze klanten. Wat ons door de jaren heen typeert? Dat is onze creativiteit, het zetten van het stapje extra voor onze klanten, het persoonlijke contact én het feit dat bij ons afspraak ook echt afspraak is.

meer dan 1000

Blije klanten

39 jaar

Ervaring

Creatief &

Snel schakelen

Lidmaatschap branchevereniging Promotional Products Professionals en onderschrijving Code of Conduct

Wij zijn met Benito aangesloten bij de branchevereniging Promotional Products Professionals | PPP en hebben de Code of Conduct onderschreven én voldoen aan de accrediteringseisen. De code committeert zich met de rechten van individuen, respecteert ons milieu, focust op naleving van (lokale) wet- en regelgeving én geeft specifieke aandacht aan mensenrechten en arbeidsomstandigheden voor werknemers. Wij staan vierkant achter de in de Code of Conduct omschreven criteria en voldoen volledig aan de richtlijnen.

PPP leden kunnen aantonen op alle disciplines over ruim voldoende kennis en ervaring beschikken. Benito mag het PPP Keurmerk voeren en zich als echte Promotional Products Professional, die in de markt het verschil maakt, profileren.
De accreditatie past goed in het beleid om onze vakkennis verder te ontwikkelen en te verspreiden. Ook Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een belangrijk onderdeel van het accreditatieproces. Net als meer bewustwording over effectiviteit en rendement van promotionele producten als volwaardige marketingmedia.

Wij zijn lid van:

Hoe we werken definieert ons. Wat we doen is ons bestaansrecht. Hier vind je onze diensten.

Je bent geld waard!

Blijf op de hoogte van de nieuwste promotionele artikelen en laat je inspireren met onze cases. Meld je aan voor deze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang 50 Euro korting*  op je eerstvolgende order.

* geldig bij orders vanaf 750 Euro excl. BTW

Haal er uit wat er in zit! Win deze coole Petfan ventilator.

Win bij Benito een coole Petfan ventilator ter waarde van 35 euro. Een uitkomst bij warme zomers. De Petfan is een oplaadbare ventilator die je vóór je kunt plaatsen of in de hand kunt houden. Overal en altijd een frisse bries in maar liefst drie snelheidsstanden. Ideaal voor op kantoor of thuis.

Offerte overzicht
Je offerte overzicht is leeg

Het lijkt erop dat je nog geen keuze hebt gemaakt.