Zoek
Sluit dit zoekvak.
Over ons

Promotionele artikelen

Promotionele artikelen die de doelgroep raken.

Met het juiste promotionele product maak je een blijvende indruk

Een promotioneel artikel is niet zomaar een geschenkje aan je klant, medewerker of relatie. Het is een product met een doel en een doordacht plan om dat doel te bereiken. Een communicatiemiddel om contact te maken en te houden met je doelgroep. Je kunt er mensen mee in beweging krijgen, je kunt er je naamsbekendheid mee vergroten of je kunt er een specifieke boodschap mee overbrengen. Promotionele artikelen hebben bovendien een bewezen beter effect dan iedere andere vorm van reclame – mits het goed gedaan is natuurlijk. Dat komt omdat je jouw klant niet lastigvalt met een boodschap, maar je die klant iets geeft waar diegene iets aan heeft met een boodschap. Daarnaast zijn de meeste reclames vluchtig – denk aan radio-, poster- of tv-commercials – maar gaat het juiste promotionele product en de bijbehorende boodschap een lange tijd mee.

Benieuwd naar voorbeelden van succesvolle promotionele artikelen?

Wil jij indruk maken op jouw doelgroep?

Wij helpen jou bij het bedenken van hét promotionele artikel waarmee jij jouw doelgroep, medewerker of relatie echt raakt.

Nieuw in ons assortiment

De laatste relatiegeschenken en promotionele artikelen van Benito.
Vanaf: Prijs op aanvraag
Vanaf: 15,5421,76
Vanaf: 22,50
Vanaf: 8,1712,70
Vanaf: 30,38

Onze overige diensten

Eigenlijk ligt aan alle diensten en producten van Benito een creatief concept ten grondslag. Altijd met een doel én een gedachte achter het product. Weet jij nog niet waar je naar op zoek bent? Wij helpen je er graag bij. Wij verrassen jou en jij je doelgroep.

Offerte overzicht
Je offerte overzicht is leeg

Het lijkt erop dat je nog geen keuze hebt gemaakt.