Zoek
Sluit dit zoekvak.
Over ons

In een aantal stappen naar jouw ideaal promotioneel artikel.

Wat is het doel van jouw promotioneel artikel en hoe bereiken we dat?

Als jij ‘gewoon een mooi product’ met bedrijfslogo erop wil hebben, dan kun je die in onze collectie zelf vrij eenvoudig vinden. Maar als jij een écht goed doordacht product – al dan niet met logo en een mooi verhaal erbij – wil hebben, dan helpen wij je bij Benito graag. Om tot een mooi eindproduct te komen, waarmee jij jouw doelgroep (of dat nu jouw klanten, relaties of je werknemers zijn) echt raakt, doorlopen we samen drie onderstaande stappen.

1.

Samen inzoomen op het doel en de doelgroep

Vaak heb je wel een idee wat voor product je zoekt, maar is het nog niet helemaal duidelijk wat het doel is en hoe je dat gaat bereiken. In de eerste stap bekijken we wie je doelgroep is én wat je met jouw product wil vertellen en bereiken.

2.

Wij genereren een verhaal met productideeën en presenteren dit

Als voor ons duidelijk is wat jij met jouw promotioneel artikel wil bereiken, dan gaan wij op zoek naar een verhaal wat erop aansluit. Van daaruit bekijken we de producten die dit verhaal kunnen vertellen en dat presenteren we aan jou.

3.

Uitvoering productie, controle en levering waar nodig

Als jij een verhaal met product gekozen hebt, gaan we over tot het uitvoerende deel van het project. We produceren de artikelen, controleren de productie en leveren het vervolgens tijdig op de gewenste plaats uit.

Het juiste product zegt meer dan duizend woorden.

Of je nu wil zorgen dat je potentiële klanten naar jouw beursstand komen. Of je nu je dank wil uiten aan je medewerkers. Of je nu je klantrelaties wil verrassen met een hele fijne kerstboodschap. Wat jouw doel én wie jouw doelgroep ook is, het juiste product zegt het op een manier die lang blijft hangen. Het juiste promotionele product zegt meer dan duizend woorden.

Unieke en originele artikelen zijn de verbindende factor tussen je organisatie en je doelgroep

Offerte overzicht
Je offerte overzicht is leeg

Het lijkt erop dat je nog geen keuze hebt gemaakt.