Over ons

Creatieve concepten

Creatieve concepten om de aandacht te trekken én vast te houden.

Veel meer dan alleen een product

De creatieve concepten van Benito trekken de aandacht én houden die aandacht vast. Een doel, een gedachte, een bruikbaar product, een mooi vormgegeven boodschap en een goede verwoorde boodschap; dat zijn de aspecten die nodig zijn om een creatief concept succesvol te maken. En een succesvol creatief concept is veel waard, aangezien het een blijvende positieve indruk achter kan laten op jouw doelgroep. Bijvoorbeeld om mensen naar je stand te lokken op je beurs, of juist om je omzet te verhogen. Wat jouw doel ook is, met een sterk creatief concept met behulp van een mooi en bruikbaar product in jouw huisstijl, weet jij jouw doelgroep écht te raken. Benieuwd naar succesvolle creatieve concepten en waarom ze zo succesvol waren? Bekijk ze hieronder.

Wil jij indruk maken op jouw doelgroep?

Wij helpen jou bij het bedenken van hét promotionele artikel waarmee jij jouw doelgroep, medewerker of relatie echt raakt.

Laatste cases

Onze overige diensten

Eigenlijk ligt aan alle diensten en producten van Benito een creatief concept ten grondslag. Altijd met een doel én een gedachte achter het product. Weet jij nog niet waar je naar op zoek bent? Wij helpen je er graag bij. Wij verrassen jou en jij je doelgroep.

Je bent geld waard!

Blijf op de hoogte van de nieuwste promotionele artikelen en laat je inspireren met onze cases. Meld je aan voor deze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang 50 Euro korting*  op je eerstvolgende order.

* geldig bij orders vanaf 750 Euro excl. BTW

Haal er uit wat er in zit! Win deze coole Petfan ventilator.

Win bij Benito een coole Petfan ventilator ter waarde van 35 euro. Een uitkomst bij warme zomers. De Petfan is een oplaadbare ventilator die je vóór je kunt plaatsen of in de hand kunt houden. Overal en altijd een frisse bries in maar liefst drie snelheidsstanden. Ideaal voor op kantoor of thuis.

Offerte overzicht
Je offerte overzicht is leeg

Het lijkt erop dat je nog geen keuze hebt gemaakt.