Over ons

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken die een blijvende indruk achterlaten.

Goede relatiegeschenken raken de ontvanger écht

Bij een klassiek relatiegeschenk denken veel mensen vaak niet verder dan ‘een leuk product met een logo’. En hoewel dat vaak leuk is, mist het product dan vaak iets, waardoor het relatiegeschenk de doelgroep niet écht raakt. Bij Benito denken we verder na over mogelijkheden met betrekking tot het achterliggende doel wat je wil bereiken met een relatiegeschenk en de boodschap die je wil overbrengen. Daar bedenken we dan een interessante invalshoek bij en zorgen voor de juiste de personalisatie van het product. Heel vaak blijkt dan dat niet het eerste product het ideale geschenk was, maar iets wat doordacht is, bruikbaar en wat dus écht indruk maakt op de ontvanger. Belangrijk om te beseffen is: een relatiegeschenk dat leuk maar niet bruikbaar is, laat eenmalig een indruk achter. Een relatiegeschenk dat leuk én bruikbaar is, blijft een lange tijd indruk maken.

Benieuwd naar voorbeelden van goede relatiegeschenken en waarom deze een blijvende indruk achter lieten bij de ontvangers?

Wil jij indruk maken op jouw doelgroep?

Wij helpen jou bij het bedenken van hét promotionele artikel waarmee jij jouw doelgroep, medewerker of relatie echt raakt.

Nieuw in ons assortiment

De laatste relatiegeschenken en promotionele artikelen van Benito.
Vanaf: 2,95
Vanaf: 2,35
Vanaf: 12,50

Onze overige diensten

Eigenlijk ligt aan alle diensten en producten van Benito een creatief concept ten grondslag. Altijd met een doel én een gedachte achter het product. Weet jij nog niet waar je naar op zoek bent? Wij helpen je er graag bij. Wij verrassen jou en jij je doelgroep.

Offerte overzicht
Je offerte overzicht is leeg

Het lijkt erop dat je nog geen keuze hebt gemaakt.