Zoek
Sluit dit zoekvak.
Over ons

Een frisse blik is een verademing voor je relatie!

Dat weet jij natuurlijk allang. Wat je misschien nog niet wist, is dat de sprankelend nieuwe Benito-website jou op 1001 verfrissende ideeën brengt. Zoals die blikjes met frisse mintjes die je kunt laten bedrukken met je eigen boodschap. Van zakelijk tot smakelijk dus! Da’s dubbel genieten!

Benito mintjes

Bij onze zomeractie ontvingen sommigen van jullie een blikje met Benito mintjes. Lekker fris met een bite. Jouw ingrediënt voor stralende meetings. Eén van de vele voorbeelden op de website Benito.nl. Daar vind je namelijk volop verkwikkende inspiratie en unieke promotionele artikelen. Creatieve concepten waarmee je jouw klanten en medewerkers blij maakt en je je relaties nieuw leven inblaast. Maak je gereed voor een adembenemende ervaring.

Win een coole Petfan ventilator

Win bij Benito een coole Petfan ventilator ter waarde van 35 euro. Een uitkomst bij warme zomers. De Petfan is een oplaadbare ventilator die je vóór je kunt plaatsen of in de hand kunt houden. Overal en altijd een frisse bries in maar liefst drie snelheidsstanden. Ideaal voor op kantoor of thuis. Uiteraard kun je ook meedoen aan deze actie als je ons blikje met mintjes niet hebt ontvangen.

Doe eenvoudig mee

Meedoen met deze Benito-actie is heel eenvoudig. Je hoeft er namelijk bijna niets voor te doen. Meld je vóór 11 augustus 2023 aan via het formulier op deze pagina. We maken deze keer maar liefst 15 mensen blij met zo’n oplaadbare multifunctionele Petfan ventilator! We houden je dan uiteraard op de hoogte over de uitslag.

Jouw promotionele artikel

Benito creëert jouw promotionele artikel helemaal naar wens. We hebben niet alleen mintjes en snoepjes, maar ook alles op het gebied van kantoor, koken, reizen, elektronica, beauty en noem maar op! De mogelijkheden voor een unieke eigen uitvoering en bedrukking zijn eindeloos. Vertel ons jouw doel en daag ons uit!
Offerte overzicht
Je offerte overzicht is leeg

Het lijkt erop dat je nog geen keuze hebt gemaakt.