Zoek
Sluit dit zoekvak.
Over ons

De uitslag is bekend! Deze 15 winnaars gaan coole zomers tegemoet.

De zomeractie van Benito draaide om de verfrissende inspiratie op onze nieuwe website. Het blikje mintjes in de mailing was daarvan een voorbeeld. Met een warme zomer in aantocht laten we zoveel mogelijk mensen profiteren. Daarom hebben we maar liefst 15 prijswinnaars! Zij winnen een coole multifunctionele oplaadbare Petfan! 

De winnaars van de Benito-zomeractie gaan coole zomers tegemoet. Want zij winnen de multifunctionele oplaadbare Petfan ventilator ter waarde van 35 euro. De Petfan is een oplaadbare ventilator die je vóór je kunt plaatsen of in de hand kunt houden. Overal en altijd een frisse bries in maar liefst drie snelheidsstanden. Zo houd je het hoofd koel. Ideaal voor op kantoor of thuis.

Bekijk hier wie de winnaars zijn:

Jouw promotionele artikel

Benito creëert jouw promotionele artikel helemaal naar wens. We hebben niet alleen mintjes en snoepjes, maar ook alles op het gebied van kantoor, koken, reizen, elektronica, beauty en noem maar op! De mogelijkheden voor een unieke eigen uitvoering en bedrukking zijn eindeloos. Vertel ons jouw doel en daag ons uit!
Offerte overzicht
Je offerte overzicht is leeg

Het lijkt erop dat je nog geen keuze hebt gemaakt.