Zoek
Sluit dit zoekvak.
Over ons

Promotie van het eigen Frontline assortiment

Wat als een promotioneel product niet alleen jouw merk promoot, maar ook nog eens jouw productassortiment versterkt? Dat is wat er gebeurde bij Frontline.

De gelegenheid: Frontline is een producent van verzorgingsproducten – met name medicijnen – voor honden en katten. Ze hebben dan ook de bijpassende visie: Honden en katten moeten zorgeloos kunnen leven. En jij als baasje ook!

De vraag die wij ons wel vaker stellen voor Frontline is deze: welk product kan de producten van Frontline subtiel promoten én zijn ook echt bruikbaar voor de eindgebruiker?

Dat leidde ons tot oplossingen in de vorm van een aantal leuke en handige producten in de stijl van Frontline. Bijvoorbeeld een handig mee te nemen, uitklapbaar drinkbakje, en een fijne vlooienkam – allebei met merkuitingen van Frontline erop natuurlijk. Producten die niet alleen handig zijn, maar ook volledig in lijn en zelfs een versterking voor de producten zijn van Frontline.

Het resultaat? Vele klanten gebruiken de door Benito gecreëerde producten in hun dagelijkse leven, waardoor ze Frontline niet zomaar meer zullen vergeten.

Wil jij indruk maken op jouw doelgroep?

Wij zijn expert in het bedenken van creatieve concepten die raken.

Unieke en originele artikelen zijn de verbindende factor tussen jouw organisatie en je klant of doelgroep

Bekijk andere cases

Offerte overzicht
Je offerte overzicht is leeg

Het lijkt erop dat je nog geen keuze hebt gemaakt.