Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Over ons

Een speelse én lekkere attentie voor Leerrijk

Stichting Leerrijk kwam met de vraag of we een manier konden verzinnen om een fusie op een leuke manier onder de aandacht konden brengen bij de medewerkers. Dat lukte.

De gelegenheid: stichting Leerrijk is een stichting die basisonderwijs en speciaal basisonderwijs aanbiedt in de gemeenten Waalwijk en Loon op Zand. Met zo’n 350 collega’s bieden ze onderwijs aan ruim 3.000 leerlingen. Leerrijk ging in 2024 fuseren met stichting Bravoo, een andere stichting gespecialiseerd in onderwijs.

Vanuit Leerrijk kwam de vraag of we bij Benito een manier konden verzinnen om de fusie op een leuke én slimme manier onder de aandacht te brengen bij de werknemers.

De oplossing? Een chocolade puzzel met logo’s van beide stichtingen erop, waarmee aangegeven werd dat alles naadloos in elkaar past én waarmee alle werknemers een fijne zomer werd toegewenst.

Het resultaat? De werknemers kregen op een leuke manier bevestigd wat ze al gehoord hebben over de fusie. Daarnaast ging het om iets lekkers, wat ze ook nog eens konden delen met anderen, waardoor ze er een positief gevoel bij kregen en het nieuws zich nog verder verspreidde.

Wil jij indruk maken op jouw doelgroep?

Wij zijn expert in het bedenken van creatieve concepten die raken.

Unieke en originele artikelen zijn de verbindende factor tussen jouw organisatie en je klant of doelgroep

Bekijk andere cases

Offerte overzicht
Je offerte overzicht is leeg

Het lijkt erop dat je nog geen keuze hebt gemaakt.