Search
Close this search box.
Over ons

Duurzame kleding met logo: Maak een impact met milieuvriendelijke promotiekleding

Bij ons begrijpen we de groeiende vraag naar duurzame oplossingen in de kledingindustrie. Daarom zijn we verheugd om de collectie van iqoniq aan te bieden, die zich richt op het minimaliseren van de ecologische impact van kleding, met een speciale focus op duurzame kleding met jouw logo erop bedrukt. Of het nu gaat om bedrijfsuniformen, promotionele artikelen of gepersonaliseerde shirts voor evenementen, met de onze collectie kan je jouw merk op een milieuvriendelijke manier vertegenwoordigen.

Bekijk hieronder enkele leverbare modellen

Eco-vriendelijk en stijlvol: Kies voor monomaterialen voor duurzame kleding met logo

Onze selectie omvat verschillende producten die zijn vervaardigd met gerecyclede materialen, zoals polyester en katoen, waardoor we de hoeveelheid nieuw geproduceerde materialen verminderen en onze afhankelijkheid van natuurlijke hulpbronnen minimaliseren. Met onze duurzame kleding kies je niet alleen voor duurzaamheid, maar ook voor stijlvolle en hoogwaardige kleding die jouw merk op een positieve manier vertegenwoordigt.

Milieubewuste keuzes: Minimalisatie van schadelijke chemicaliën in onze duurzame kleding

We zetten ons in voor het verminderen van schadelijke chemicaliën in het productieproces, wat bijdraagt aan een schonere en gezondere planeet. Met onze kledinglijn kan je jouw merk promoten zonder compromissen te sluiten op het gebied van duurzaamheid of kwaliteit.

Uitgebreide productinformatie: Leer meer over de duurzaamheid van onze kleding met logo

Bij ons vinden we het belangrijk dat onze klanten volledig geïnformeerd zijn over de duurzaamheidskenmerken van onze kleding. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige producten aan, maar streven we ook naar transparantie en educatie.

Elk product uit de Iqoniq lijn heeft een eigen unieke QR code. Als je de code scant, zie je onder andere de herkomst van de materialen en de afstand die het artikel heeft afgelegd om de eindbestemming te bereiken. Zie hier een voorbeeld.

Met onze uitgebreide productinformatie willen we onze klanten helpen beter geïnformeerde keuzes te maken. We bieden gedetailleerde informatie over de gebruikte materialen, productieprocessen en certificeringen aan. Op deze manier kunnen onze klanten met vertrouwen kiezen voor duurzame kleding met hun logo die niet alleen hun merk vertegenwoordigt, maar ook een positieve bijdrage levert aan het milieu.

Stap naar een duurzame toekomst

Ontdek nu onze collectie en draag bij aan een meer duurzame toekomst voor de kledingindustrie. Met onze duurzame kleding met logo kan je jouw merk op een verantwoorde manier promoten en tegelijkertijd een positieve impact hebben op het milieu.

Wil jij een duurzame indruk maken op jouw doelgroep? Neem vrijblijvend contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken.

+31(0)416 – 336 114
[email protected]

Wil jij indruk maken op jouw doelgroep?

Wij zijn thuis in het bedenken van creative concepten die raken.

De kracht van promotionele artikelen.

Je kunt er mensen mee in beweging krijgen, je kunt er je naamsbekendheid mee vergroten of je kunt er een specifieke boodschap mee overbrengen. Promotionele artikelen hebben bovendien een bewezen beter effect dan iedere andere vorm van reclame – mits het goed gedaan is natuurlijk. Dat komt omdat je jouw doelgroep niet lastigvalt met een boodschap, maar je die klant iets geeft waar diegene iets aan heeft met een boodschap. Of je nu op zoek bent naar een compleet uitgewerkt creatief concept of alleen naar een promotioneel artikel of relatiegeschenk, met behulp van Benito raak jij je doelgroep.

Laatste cases

Onze overige diensten

Eigenlijk ligt aan alle diensten en producten van Benito een creatief concept ten grondslag. Altijd met een doel én een gedachte achter het product. Weet jij nog niet waar je naar op zoek bent? Wij helpen je er graag bij. Wij verrassen jou en jij je doelgroep.

Creatieve concepten

Relatiegeschenken

Offerte overzicht
Je offerte overzicht is leeg

Het lijkt erop dat je nog geen keuze hebt gemaakt.