Search
Close this search box.
Over ons

Duurzame boterhamzakjes met bedrukking

Promoot je merk met deze duurzame lunchzakjes.

Bespaar geld met dit multi-inzetbare en eco-vriendelijke relatiegeschenk dat herbruikbaar is en een duurzamere levensstijl bevordert.
Herbruikbare lunchzakjes in diverse kleuren voor de lunch: brood, sandwich, groente, fruit en nootjes.
Als een broodtrommel of brooddoos te groot is voor in je tas, en je eten mee wilt nemen voor onderweg zijn herbruikbare boterhamzakjes de oplossing.

Bekijk hieronder enkele leverbare modellen of nog liever: neem contact op met Benito zodat we de mogelijkheden samen kunnen bespreken. Ons telefoonnummer is 0416-336114.

Bekijk hieronder enkele leverbare modellen.

Wil jij indruk maken op jouw doelgroep?

Wij zijn thuis in het bedenken van creative concepten die raken.

De kracht van promotionele artikelen.

Je kunt er mensen mee in beweging krijgen, je kunt er je naamsbekendheid mee vergroten of je kunt er een specifieke boodschap mee overbrengen. Promotionele artikelen hebben bovendien een bewezen beter effect dan iedere andere vorm van reclame – mits het goed gedaan is natuurlijk. Dat komt omdat je jouw doelgroep niet lastigvalt met een boodschap, maar je die klant iets geeft waar diegene iets aan heeft met een boodschap. Of je nu op zoek bent naar een compleet uitgewerkt creatief concept of alleen naar een promotioneel artikel of relatiegeschenk, met behulp van Benito raak jij je doelgroep.

Laatste cases

Onze overige diensten

Eigenlijk ligt aan alle diensten en producten van Benito een creatief concept ten grondslag. Altijd met een doel én een gedachte achter het product. Weet jij nog niet waar je naar op zoek bent? Wij helpen je er graag bij. Wij verrassen jou en jij je doelgroep.

Creatieve concepten

Relatiegeschenken

Offerte overzicht
Je offerte overzicht is leeg

Het lijkt erop dat je nog geen keuze hebt gemaakt.