Over ons

Benito wijst de weg voor TomTom

Je kunt promotionele artikelen heel goed gebruiken om je nieuwe logo en huisstijl aan te kondigen. Dat is wat Benito deed voor TomTom.

De gelegenheid: TomTom heeft in 2022 een nieuw logo gelanceerd. Om aandacht te genereren voor dit nieuwe logo heeft TomTom de vraag aan Benito gesteld om hier verschillende promotionele producten voor te ontwikkelen.

De uiteindelijke oplossing bestond uit verschillende promotionele producten met het nieuwe logo die passen bij TomTom. Zo zijn er waterflessen, een backpack, een keycord en nog meer bruikbare producten ontwikkeld ter promotie van het nieuwe logo.

Het resultaat: er zijn producten gemaakt die veel worden gebruikt, waardoor het nieuwe logo van TomTom een blijvende indruk heeft achtergelaten bij de doelgroep.

 

Wil jij indruk maken op jouw doelgroep?

Wij zijn expert in het bedenken van creatieve concepten die raken.

Unieke en originele artikelen zijn de verbindende factor tussen jouw organisatie en je klant of doelgroep

Bekijk andere cases

Je bent geld waard!

Blijf op de hoogte van de nieuwste promotionele artikelen en laat je inspireren met onze cases. Meld je aan voor deze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang 50 Euro korting*  op je eerstvolgende order.

* geldig bij orders vanaf 750 Euro excl. BTW

Haal er uit wat er in zit! Win deze coole Petfan ventilator.

Win bij Benito een coole Petfan ventilator ter waarde van 35 euro. Een uitkomst bij warme zomers. De Petfan is een oplaadbare ventilator die je vóór je kunt plaatsen of in de hand kunt houden. Overal en altijd een frisse bries in maar liefst drie snelheidsstanden. Ideaal voor op kantoor of thuis.

Offerte overzicht
Je offerte overzicht is leeg

Het lijkt erop dat je nog geen keuze hebt gemaakt.